Makana | Punaviinit
Aasialainen makumatka Hangon itäsatamassa
ravintola, makana, hanko, itäsatama, restaurant, hangö, restaurang, aasialainen, ruoka,
15876
page-template-default,page,page-id-15876,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Punaviinit

  • Poggerissi Rosso di Toscana, Renzo Masi / Fattoria di Basciano, Toscana, Italia

    95% Sangiovese, 5% Colorino, Tuoksu on hedelmäinen, marjaisa, mehevä; kirsikkaa, vadelmaa. Maku on keskitäyteläinen, hedelmäinen, pehmeähkö ja raikas

    39,90€
  • Whistling Track Pinot Noir, Off-piste wines, Australia

    Pinot Noir, Keskisyvänpunainen, kirkas väri. Tuoksu on mehevä, mausteinen ja kypsän marjaisa; vadelmaa, kirsikkaa, vaniljaa ja yrttejä. Maku on silkkinen, runsas ja pitkä

    42,00€
  • Jaspi Negre, Coca I fitó, Catalonia, Espanja

    45% Garnacha, 25% Carignan, 15% Cabernet Sauvignon, 15% Syrah, Miellyttävän intensiivinen, silkkiset tanniinit. Aromeissa kirsikkaisuutta sekä anista ja metsämarjoja

    47,50€
  • Little James Basket Press Vin de Pays d'OC rouge, Chateau de Saint Cosme, Rhône, Ranska

    100% Grenache Noir, Tuoksussa kypsiä punaisia marjoja, mantelia, itämaisia mausteita ja jasmiininkukkaa. Maku hyvärakenteinen, täyteläinen, mukana inkivääriä, mansikkahilloa ja paahteisuutta.Viini on tehty ns. solera -menetelmällä, jossa viinin valmistukseen on käytetty yli kymmentä eri vuosikertaa alkaen vuodesta 1999. Tässä pullotteessa on 50 % tuoreinta vuosikertaa ja loput vanhempia vuosikertoja. Tämä valmistustapa antaa viinille runsaasti erilaisia aromeja ja se muuttuu vuosi vuodelta aina monimuotoisemmaksi.Robert Parker – ”It is a winner, especially at the humble price it sells for”.Decanter 1/2017 – ”Worth every penny”

    49,50€
  • Jacob`s Creek Double Barrel Cabernet Sauvignon, Jacob`s Creeks wines, South Eastern Australia

    Cabernet Sauvignon, Täyteläinen, pehmeä, keskitanniininen, mustaherukkainen, paahteinen.Jacob´s Creek Double Barrel Cabernet Sauvignon on maailman ensimmäinen ja ainoa irlantilaisissa viskitynnyreissä kypsynyt viini. Viini on tavanomaisemman 12 kk viinitynnyrikypsytyksen jälkeen levännyt noin kolmen kuukauden ajan irlantilaisissa Jameson –viskitynnyreissä. Viskitynnyrikypsytys pehmentää tanniineja pyöristäen mukavasti viiniä ja tuoden siihen herkullista mausteisuutta ja makeutta.

    56,00€