Makana | Valkoviinit
Aasialainen makumatka Hangon itäsatamassa
ravintola, makana, hanko, itäsatama, restaurant, hangö, restaurang, aasialainen, ruoka,
15794
page-template-default,page,page-id-15794,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Valkoviinit

 • Jacob's Creek WAH, Jacob's creek, south Eastern Australia

  Chardonnay, Pinot Gris, Sauvignon Blanc. Kuiva, pehmeän hapokas ja hedelmäinen kokonaisuus, jossa makeaa melonia, nektariinia ja raikasta nashi-päärynää. Kermainen, maukas jälkimaku. WAH on viinintekijä Rebekah Richardsonin ja japanilaisen yhden Michelin-tähden keittiömestari Mamoru Sugiyaman yhteistyön taidonnäyte, joka on kehitetty erityisesti japanilaisen keittiön seuralaiseksi. Etiketin on suunnitellut japanilainen taiteilija Naoki Sakai.

  44,50€
 • Marieta Albarino, Martin Codax, Rias baixas, Espanja

  100% Albariño. Kristallinkirkas, hennon kellertävä väri. Tuoksu on hyvin hedelmäinen, puhdas, raikas; persikkaa, kypsää omenaa, melonia ja sitrusta.

  39,90€
 • Grace Koshu Private Reserve 2016, Grace Wines, Japani

  100% Koshu. Tämä viini on valmistettu Koshu-rypäleestä, Japanin alkuperäisestä vitis vinifera -lajikkeesta, jota on viljelty Japanissa yli 1000 vuoden ajan. Rypäleet viiniin tulevat Kayagatake-vuoriston juurelta, Yamanashin prefektuurista. Alueen pitkät aurinkotunnit ja viileä ilmasto vaikuttavat viinien erinomaiseen laatuun antaen tuotteeseen elinvoimaa ja raikkautta. Tuoksussa mausteita, ananasta, kiiviä, yrttejä, limeä ja sitrusta. Suussa tasapainoisen pehmeä ja miellyttävän hedelmäinen.

  64,00€
 • Kalfu Molu Sauvignon Blanc, Vinã Ventisquero, Maipo Valley, Chile

  100% Sauvignon Blanc. Tuoksu on intensiivinen ja runsas jossa päällimmäisenä nokkosta, mustaherukanlehteä ja vihreää karviaista. Maku on kuiva, hapot runsaat mutta miellyttävät ja erinomaisesti tasapainossa hedelmän kanssa.

  44,50€
 • Julien Schaal Riesling Nature, Biecher & Schaal, Alsace, Ranska

  Riesling. Kristallinkirkas, vaalean oljenkeltainen. Tuoksu on puhdas, raikas, hedelmäinen; sitrusta, raikasta omenaa, persikkaa. Maku on kuivahko, hyvin hedelmäinen, raikas ja puhdas.

  46,50€