Makana | Punaviinit
Aasialainen makumatka Hangon itäsatamassa
ravintola, makana, hanko, itäsatama, restaurant, hangö, restaurang, aasialainen, ruoka,
15876
page-template-default,page,page-id-15876,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Punaviinit

 • Jacob’s Creek Lamoon 2016, Jacob’s Creek, South Eastern Australia

  Rypäleet tulevat kuudelta eri palstalta, sekoite on salaisuus. Hienostuneen runsas hedelmäisyys, vadelmaa, pehmeät silkkiset tanniinit; viini on suunniteltu erityisesti thai-keittiölle.

  39,90€
 • Pinotpinot 2016, Off-piste wines, Englanti / Australia

  Pinot Noir, Keskisyvänpunainen, kirkas väri. Tuoksu on hento ja elegantti, mausteinen ja kypsän marjaisa; karpaloa, vadelmaa, kirsikkaa ja yrttejä. Maku on silkkinen, runsas ja pitkä.

  39,90€
 • 3015 Monastrell, Finca Bacara, Jumilla, Espanja

  100% Monastrell, Tumman punainen väri, Tuoksu on muhkean hedelmäinen; tummia kypsiä marjoja, lakritsia ja balsamicoa. Maku on täyteläinen ja runsas, paljon mausteisuutta ja mehukkaat tanniinit. Viinistä löytyy hyvä hapokkuus. Kypsynyt 2 kk amerikkalaisessa tammessa.

  46,50€
 • Blauer portugieser der Frischling, Weingut sighardt donabaum, Wachau, Itävalta

  100% Blauer Portugieser, Väriltään rubiininpunainen, tuoksu keskivoimakas ja hedelmäinen, punaisia marjoja ja kirsikkaa. Reilun keskitäyteläinen, sopivasti hapokas ja pyöreätanniininen. Mausteinen ruokaviini.

  52,00€
 • Jacob`s Creek Shiraz Cabernet, Jacob`s Creeks wines, South Eastern Australia

  Shiraz, Cabernet Sauvignon, Tummasävytteinen ja hennosti paahteinen tuoksu, josta löytyy maanläheisiä aromeja. Täyteläinen ja tuhti maku seuraa tuoksun aromikkuutta. Napakka tanniinisuus antaa viinille ryhtiä.

  48,00€